Nenajavljeni ručak

Milo na ručku sa ambasadorima EU: Nema kompromisa sa nacionalistima

Autor Jelena Stokić

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je da uprkos brojnim političkim pritiscima, neće biti kompromisa" sa nacionalistima i onima koji žele da unište tekovine ove generacije, kad je reč o odnosu države i crkve.

Izvor: MONDO/YouTube

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović je bio juče gost na radnom ručku sa ambasadorima zemalja EU u Crnoj Gori. Inače, taj radni ručak nije bio ranije najavljen.

iz njegovog kabineta je saopšteno: Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je da uprkos brojnim političkim pritiscima, neće biti kompromisa" sa nacionalistima i onima koji žele da unište tekovine ove generacije, kad je reč o odnosu države i crkve.

Možda će vas zanimati

Đukanović je tokom susreta sa ambasadorima zemalja EU u Crnoj Gori istakao i da će vladavina prava biti ključni prioritet državne politike.

"Đukanovic je zahvalio na interesovanju i korisnim sugestijama, ističući da će vladavina prava kao preduslov ekonomskog razvoja i dalje biti ključni prioritet državne politike, kao preduslov za saradnju sa kredibilnim partnerima", kace se u saopštenju.