policija ispred manastira

OPSADNO STANJE ISPRED MANASTIRA GLOGOVAC! Policija sumnja da je ubica monaha Stefana imao pomagača, priveden vozač!

Autor Marija Ivetić

U manastiru Glogovac gde se sinoć dogodilo ubistvo policijski uviđaj je pri kraju. Na ovom mestu je pored policijskih službenika i Okružni javni tužilac iz Banjaluke.

Izvor: Mondo/Brankica Spasenić

Nezvanično saznajemo da policija sumnjiči dve osobe za ovaj zločin od kojih je jedan bio direktni izvršilac i nezvanično radi se o Draganu Š. iz Banjaluke, dok je drugi bio pomagač i navodno je bio vozač.

Ta druga osoba je, nezvanično saznajemo, privedena i trebalo bi da bude dovedena na ovo mesto.

Prema informacijama koje smo saznali, počinilac je ranije dolazio u manastir i dobro je poznavao monaha.

Monah Stefan je nakon što je izboden, sa teškim povredama uspeo da pozove drugog monaha, koji je zatim pozvao Hitnu pomoć.

Naš reporter javlja da u manastiru nije bilo moguće dobiti komentar sveštenih lica na ovaj strašni događaj, a manastiru se trenutno nalaze dva monaha.

Kako je ranije objavljeno, policija traga za Draganom Š. (1980. godište) koji je rođen u Banjaluci, a navraćao je u manastir Glogovac i poznavao žrtvu.

Policijski službenici Policijske uprave Mrkonjić Grad aktivno tragaju za ubicom monaha iz manastira Glogovac u Šipovu, saopšteno je jutos iz MUP Srpske.

Kako se navodi, policijskoj upravi Mrkonjić Grad juče je oko 18,55 časova prijavljeno da je u mestu Babići, Šipovo, u manastiru Glogovac nepoznata osoba nanela telesne povrede opasne po život monahu S.A.

Povređeni monah je sanitetskim vozilom prevezen u Dom zdravlja, gdje je u 20,15 časova, od zadobijenih povreda preminuo.

U potragu za licem koje je počinilo krivično delo uključeni su i pripadnici Policijske uprave Banjaluke i Uprave kriminalističke policije.

(Mondo)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.