EX YU

OGLASIO SE VLADO GEORGIEV: Evo šta je pevač poručio nakon što su mu ukinuli zabranu ulaska u Crnu Goru!

Autor Lana Stošić

Pevač Vlado Georgiev oglasio se se nakon što je doneto rešenje kojim mu se ukida zabrana ulaska u Crnu Goru.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

"Ministarstvo unutrašnjih poslova donelo je rešenje kojim je poništilo rešenje Uprave policije-Sektora granične policije Jug-Budva, StGPI I-Herceg Novi-Granični prelaz Sitnica, a kojim je izrečena mera zabrane ulaska u Crnu Goru za državljanina Republike Srbije Vladimira Georgieva. Donetim rešenjem, prestala je da važi mera zabrane ulaska u Crnu Gore za navedeno lice", saopšteno je ranije iz Uprave policije. 

Pevač se nakon ove odluke oglasio u Vajber grupi "Đedo - odbranio si svetinje", i izrazio zadovoljstvo zbog obnovljene mogućnosti da uđe u Crnu Goru.

"Dragi ljudi, možda vama nije neka vest, ali ja od danas opet mogu u svoju Crnu Goru", napisao je Georgiev u Vajber grupi.

U obrazloženju rešenja zabrane ulaska muzičaru ranije je bilo navedeno da "to zahtevaju razlozi nacionalne, odnosno unutrašnje bezbednosti ili javnog zdravlja".

I sam muzičar se tada oglasio na Tviteru i napisao: "Gospodo, na granici mi je uručeno rešenje ZABRANE ULASKA U CRNU GORU! Razlozi su nacionalne i unutrašnje bezbjednosti! Eto, ne znam šta bih više dodao...".