Pogledajte

PROVOKACIJA! ALBANSKI ORAO UŽIVO U DNEVNIKU: Muškarac uleteo u kadar s novinarkom! VIDEO

Autor Aleksandar Nastevski

Novinarka je u tom trenutku izveštavala o drami koja se dešava u crnogorskoj opštini Tuzi.

Izvor: RTCG/printscreen

U centralnom dnevniku Radio-televizije Crne Gore na par sekundi pojavio se albanski orao, kada je jedan muškarac uleteo u uživo uključenje novinarke te televizije. 

Novinarka RTCG je izveštavala o dešavanjima u Tuzi, kada je jedan muškarac zaustavio automobil iza nje i onda je otvorio prozor i iza novinarke rukama pokazao albanskog orla

Prava drama odigrava se u crnogorskoj opštini Tuzi. Lokalno albansko rukovodstvo bojkotuje odluku vlade da se u okviru mera borbe protiv virusa korona zatvore ugostiteljski objekti, zbog čega je intervenisala policija.

Nik Đeljošaj, predsednik opštine Tuzi, naložio je da se ne poštuje odluka Vlade Crne Gore o zatvaranju lokala. Zbog toga je intervenisala policija, prenose crnogorski mediji. Na ulicama je veliki broj građana.

Nakon što su shodno odluci Đeljošaja jutros otvoreni svi ugostiteljski objekti, ubrzo je reagovala policija, koja je u taj grad došla s namerom da zatvori lokale.

"Blokiran je međunarodni put Skadar-Tuzi-Podgorica. Čekamo potpredsednika Dritana Abazovića i premijera Zdravka Krivokapića. Ovo je jedini način da se odazovu našim pozivima za razgovor", rekao je Đeljošaj za RTCG, navodeći da su ugostiteljski objekti i dalje otvoreni.

(Mondo)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi