EX YU

MUŽ UBIJENE NATAŠE OBJAVIO POTRESNU ČITULJU! Oprostio se od supruge i sinova: Pokušala si da ih spasiš od OLOŠA...

Autor Jana Desovski

Muž ubijene Nataše i otac nastradalih delaka, se od svoje porodice oprostio potresnim rečima!

Izvor: Facebook/Screenshot

Vuk Borilović, podsetimo, ubio je 10 sugrađana u petak, a ranio njih šest pre nego što je i sam ubijen. Među ubijenima su bili i dvojica dečaka kao i njihova majka Nataša. Miloš Martinović, muž ubijene, oprostio se dirljivom porukom od supruge  i dvojice sinova koje je Vuk Borilović ubio na Cetinju.

"Hvala ti za sve što si uradila za Mašana i Marka. Pokušala si da ih spasiš od ološa koji vas je ubio ni krive ni dužne. Borila si se celog života za njih i sada ste opet zajedno", piše u čitulji koju je objavio neutešni čovek. Baka i deda dečaka su se takođe potresnom porukom oprostili od unuka:

"Deco moja, vaše odrastanje će zauvek ostati u mom sećanju. Uvek sa vama. Neka mi vas anđeli čuvaju", piše u čitulji koju su dali baba i deda nastradalih mališana.

Današnje novine pune su čitulja kojima se najbliži opraštaju od žrtava masakra. Nataša Pejović Martinović i njeni sinovi biće sahranjeni danas na lokalnom groblju u Bajicama.

Samo sat kasnije na lokalnom groblju na Cetinju biće sahranjen njihov kum Milan Mitrović koji je krenuo da vidi šta se dešava u kući Martinovića. Goran Đurišić, ujak ubice Borilovića, koji je nastradao pokušavajući da obuzda pomahnitalog sestrića biće sahranjen na Gradcu. Tročlana porodica Drecun biće sahranjena u 16 časova u selu Ljubostinj.

(MONDO/Kurir)