EX YU

ISPLIVALA FOTOGRAFIJA UBISTVA VUKOTIĆA - KUM POSLAO JEZIVU PORUKU UBICI! Evo šta mu je napisao (FOTO)

Autor Sara Gajić

Pojavila se fotografija ubistva vođe Škaljarskog klana.

Izvor: Tik tok printscreen

Jovan Jovica Vukotić, vođa Škaljarskog klana, ubijen je u Istanbulu, a sada se pojavila i fotografija nastala neposredno nakon ubistva.  Vukotićev kum Balša Đuranović objavio je fotografiju uz poruku ubici. "Đe si ubice, kuća ti se iskopala, kukavički čin", napisao je Đuranović. 

Izvor: Tik tok printscreen

Vukotić je ubijen pred nevenčanom trudnom suprugom Mašom M. i detetom dok su bili u automobilu, a na njih su pucali napadači sa motora. Na fotografiji vidi se džip šefa Škaljarskog klana i motor koji je vozio jedan od ubica.

Prethodno je Đurović objavio i čitulju u jednim novinama, u kojoj je ubijenom Vukotiću dao obećanje da će čuvati Mašu i Lenu.

Izvor: printscreen

"Kume moj ostalo je milion pitanja i milion nedorečenih stvari da kažemo jedno drugom. Jedino mogu da ti obećam, a to je da ću čuvati Mašu i Lenu. A Igora ću nastaviti da savetujem kao što sam i tebe kroz celi život", u potpisu Balša.

Ubijeni Vukotić je preuzeo vođstvo nad organizovanom kriminalnom grupom “škaljari” nakon ubistva njegovog kuma Igora Dedovića u Atini 19. januara 2020. godine, prenose Vijesti. Kotoranin bio je u bekstvu, a crnogorski pravosudni organi za njim su pre godinu raspisali poternicu.

Jovan Vukotić.
Izvor: Screenshot/Instagram

(MONDO)