EX YU

OVO JE GORAN KOJI JE SEKIROM UBIO BEBU I RANIO ŽENU! Odranije poznat policiji, evo zašto je ležao u zatvoru

Autor Sara Gajić

Državljanin BiH G.K. (43) je napao ženu i ubio dete u Zagrebu nakon svađe.

Izvor: Facebook

Sinoć u Zagrebu, na putu Kozari, došlo je do krvoprolića u kojem je Goran K. (43) sekirom napao bivšu suprugu i dete. Devojčica je od posledica napada preminula u zagrebačkoj bolnici, dok je njena majka zadobila teške telesne povrede. Goran je posle napada automobilom BMW nemačkih registracija pobegao, a kasnije i sam nastradao.

Hrvatski portal 24 sata navodi da su u njegovom hapšenju učestvovali i policijski specijalci. Ovaj portal navodi da je on stajao kod obilaznice u Buzinu, da je izašao iz svog BMW-a, preskočio ogradu i počeo da trči, kada je na njega naleteo automobil, a onda i kamion. On je na mestu ostao mrtav.

Od ranije poznat policiji

Goran K. je od ranije poznat policiji zbog problematičnog ponašanja i razbojništava, zbog kojih je bio u zatvoru, prenosi Indeks. 2009. godine u grupi od petorice je osumnjičen da je opljačkao dve pošte i pet automata, u kojima su ukrali milion kuna, što je oko 133.000 evra. Pljačkali su pod maskama, a zaposlenima su pretili, a u pojedinim pljačkama koristili su i pištolje. Novac i oružje koje su koristili nikada nisu pronađeni.

Goran je državljanin BiH, čija je porodica u Hrvatsku Dubicu došla iz Žepča, gde je dugo živela. Njegov otac je bio predsednik opštinskog ogranka HSP-a.

(MONDO)