EX YU

BODIBILDER UBICA SE UKLJUČIO UŽIVO NA INSTAGRAM! Priznao da je UBIO ženu, pa oca i sina - "Našli mi se na putu" (VIDEO)

Autor Uroš Matejić

On je priznao da je tokom bekstva ubio još dve osobe, oca i sina, jer su mu se našli na putu.

Izvor: YouTube/screenshot/Društvene mreže

Bodibilder Nermin Sulejmanović koji je osumnjičen da je ubio suprugu dok je sve uživo prenosio na Instagramu, upravo se uživo obratio svojim pratiocima dok policija traga za njim. On je priznao da je tokom bekstva ubio još dve osobe, oca i sina, jer su mu se našli na putu.

"Pucao sam u policajca ali mi je pobegao, nisam mogao da ga stignem. Beba je na sigurnom. Upozoravao sam na ovo, niko nije shvatao ozbiljno. Nisam balavac da neko krije dete od mene i da me prijavljuje policiji. Samo sam hteo porodicu, biće sad beba bez oba roditelja", naveo je on.

"Ja ljudima govorim, niko ne shvata ne ozbiljno. Nisam balavac, da me neko proverava, ko god me je prijavio policiji, nije dobro prošao... Možda nekog nisam stigao, sad je kraj. Ovo je tuđa krv. Ubio sam Đengiza, ubio sam mu sina, ubio sam svoju ženu. Pobeže jedan u BMW-u, nisam mogao da ga stignem. A dobro - govorio je Nermin i počeo da pokazuje pištolj, koji je napunio", rekao je on.

U toku je potera za njim, specijalci su na terenu. Osumnjičeni je bio član narko grupe Emira Kodžaga. Iz policije je upućen apel građanima da se ne kreću, da se sklone, ne izlaze na ulice jer je osumnjičeni i dalje u bekstvu.

BONUS VIDEO:

(MONDO)