EX YU

MEDIJI U BIH: POLICAJKA BILA U VEZI SA NERMINOM SULEJMANOVIĆEM! Odala mu lokaciju vanbračne supruge koju je UBIO!

Autor Aleksandar Blagić

Kako "Avaz" saznaje prema nezvaničnim informacijama, policajka DŽ.S. je bila u ljubavnom odnosu sa Nerminom Sulejmanovićem koji je u petak ubio tri i ranio tri osobe.

Izvor: društvene mreže

Kako "Avaz.ba" saznaje, prema nezvaničnim informacijama, policajka DŽ.S. je bila u ljubavnom odnosu sa Nerminom Sulejmanovićem koji je u petak ubio tri i ranio tri osobe. Ona se trenutno nalazi na letovanju u Iltaiji i njoj preti suspenzija i disciplinski postupak.

U nedelju je bosanski portal "crna-hronika.info" pisao da je policajka DŽ.S. bila u ljubavnom odnosu sa Nerminom Sulejmanovićem. Ona je njemu, prema nezvaničnim informacijama, odala lokaciju njegove vanbračne supruge Nizame Hećimović koja je danas sahranjena u Mionici kod Gradačca.

Da podsetimo, Nermin Sulejmanović je u petak ubio tri osobe, a ranio je isto toliko. Ubistvo svoje nevenčane supruge je prenosio uživo na društvenoj mreži “Instagram”, a potom je svoj krvavi pir nastavio na ulicama Gradačca gde je ubio oca i sina.

Stradali su Džengis i Denis Onder, a ranjena je njihova supruga i majka Harisa Onder. Ranjen je i policajac Husein Kotorić ispred policijske stanice.

BONUS VIDEO:

(MONDO)