EX YU

PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA GDE JE AUTOMOBIL SLETEO U MORAČU! Stradali otac i sin (6) - policija ispituje KLJUČNOG SVEDOKA

Autor Jana Desovski

Nesreća se prema prvim informacijama dogodila kada je vozač namerno sleteo u Moraču sa šestogodišnjim sinom u automobilu.

Izvor: RTCG/Screenshot

Tela A.Đ. (36) i njegovog šestogodišnjeg sina izvučena su iz reke Morače. Oni su bili u vozilu "golf 4" koje je oko 13.20 časova sletelo u reku Moraču kod Krivog mosta. Iz Operativno-komunikacionog centra (OKC) Uprave policije saopšteno je da je u 13.20 časova kod Krivog mosta iz neutvrđenih razloga došlo do sletanja vozila u Moraču iz koje su izvučena tela A.Đ. (1987) i K. Đ. (2017).

Prvi podaci policije, a na osnovu izjave svedoka tragedije, govore da je najverovatnije reč o ubistvu i samoubistvu. Prema izjavama svedoka vozač "golfa" iz pravca Delte prvo se polako automobilom popeo na trotoar, a onda naglo zaleteo vozilo i sunovratio se u Moraču.

Policija je zadržala jednog svedoka koji je navodno video vozača kako se automobilom penje na trotoar.

Ako ste u depresiji ili pomišljate na samoubistvo, postoji više načina da dobijete psihološku pomoć. Broj SOS linije klinike "Laza Lazarević" je 011/7777-000. Broj Centra "Srce" za pružanje emotivne podrške osobama u krizi i prevenciju samoubistva je 0800-300-303.

BONUS VIDEO:

 (Vijesti/MONDO/J.D.)