EX YU

POZNATO GDE SE UPUTIO GLAVNI OSUMNJIČENI ZA UBISTVO VANJE! Planirao da stigne do OVE evropske prestonice!

Autor Nevena Davidović

Za njim je raspisana međunarodna poternica.

Izvor: Facebook/Љупчо Палевски/Screenshot

Skoplje je blokirano zbog bezbednosti, a kontroverzni građanin Palčo, prvoosumnjičeni za dva ubistva, Vanje Đorčevski i Panče Žežovskog, napustio je Makedoniju i uputio se u susednu Srbiju, sa namerom da stigne do Minska i Belorusije. Advokat je potvrdio da ga je odvezao za Srbiju, navodno kod lekara.

Nezvanično, a kako otkrivaju izvori Alfe, Palčo je imao avionsku kartu za Minsk, prestonicu Belorusije. Umesto da ode kod lekara, on je navodno planirao da leti na liniji Beograd-Istanbul, Istanbul-Minsk. "Palčo je imao kartu do Minska, tako da su tobožnji tretman Beograd-Istanbul zapravo aerodromi odakle treba da stigne do Minska. Imao je posao u Minsku vezan za zabavu i planirao je putovanje. To znaju i njemu bliski ljudi", kaže izvor upoznat sa slučajem. Za zvaničnu potvrdu u koje vreme i na kom graničnom prelazu Palčo napušta zemlju, iz MUP-a nisu naveli. Kako navode, istraga je u toku i u narednom periodu neće objavljivati detalje.

Podsetimo, za Ljupčom Palevskim, koji je glavnoosumjičeni za ubistvo Vanje Đorčevske i Panča Žežovskog, raspisana je međunarodna poternica.

BONUS VIDEO:

 (MONDO/N.D.)