POŠTO NISTE ODGOVORILI NA PITANJA - SAUČESNIK STE U UBISTVU VANJE (14)! Objava sudskog veštaka podigla buru u Makedoniji

Mice Duducki, veštak sudske psihijatrije, ima više sumnji u glavnog osumnjičenog Ljupča Palevskog Palča i njegovog advokata koji je otkrio javnosti da je njegov klijent navodno imao zakazan pregled kod lekara u Beogradu.

društvene mreže/printscreen/mvr.gov.mk

Bura zbog ubistva Vanje Đorčevske (14) se ne stišava, istraga je u toku, a veštak sudske psihijatrije Mice Duducki je na svom "Fejsbuk" profilu naveo par stvari koje mu nisu jasne i koje izazivaju sumnju. On je postavio nekoliko pitanja advokatu Stojkovu čiji klijent je Ljupče Palevski Palčo, glavni osumnjičeni za otmicu i ubistvo maloletne devojke, a on je u bekstu i za njim je raspisana međunarodna poternica.

"Kao iskusni veštak sudske psihijatrije, advokatu Stojkovu bih postavio nekoliko pitanja: Ko je odvezao monstruma u ​​Beograd, u koju kliniku ili kod kog specijaliste, da li je čekao da se završi pregled da ga vrati, imate li ideja da li je zadržan na kliničkom pregledu ili lečenju, kada se vratio u Makedoniju, da li je tada imao kontakt sa vašim klijentom. Pošto niste odgovorili na ovih nekoliko važnih pitanja, saučesnik ste u prikrivanju teškog krivičnog dela, za koje građani traže smrtnu kaznu!", napisao je Duducki.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

SVIREPO UBISTVO DEVOJČICE U MAKEDONIJI POTRESLO REGION! Reporter Kurira traži vezu između dva ubistva: OVO DODATNO ZABRINJAVA  Kurir TV

(MONDO/A.B.)