EX YU

MUŽ PRIJAVIO NESTANAK, ONA NOĆ PROVELA U PROVALIJI KOD PRIJEPOLJA! Ovo je auto žene koja je sletela u kanjon i PREŽIVELA

Autor Jana Desovski

Automobil žene koja je sletela u kanjon kod Prijepolja je skroz bio smrskan.

Izvor: Rina

Prava drama odigrala se na lokalnom putu koji spaja selo Kosatica sa Prijepoljem kada je žena J.F. sletela sa puta u provaliju. Ona je čitavu noć provela zaglavljena i povređena u svom automobilu, a pripadnici policije pronašli su je tek sledećeg dana. Odmah je hospitizovana u prijepoljskoj bolnici.

"Ona je prilikom udesa zadobila povrede ruke. Nakon opservacije u prijepoljskoj bolnici puštena je na kućno lečenje i stabilnih vitalnih parametara, potvrdjeno je za RINU u ovoj zdravstvenoj ustanovi. Automobil povređene žena završio je na samo par metara od vode, prevrnut na krov i poprilično smrskan.

Izvor: Rina

"Ovo je prava sreća da je prošla sa lakšim povredama, Bog sami je sačuvao. Ovaj dan može da slavi i kao drugi rodjendan", dodaju meštani Kosatice. Ženin nestanak prvi je prijavio suprug kada se nije pojavila na poslu u trećoj smeni gde se i uputila iz sela Kosatica. Ispostavilo se da je na putu doživela saobraćajnu nezgodu.

BONUS VIDEO:

 (RINA/MONDO/J.D.)