OVO SU DEVOJKE NASTRADALE U JEZIVOJ NESREĆI U CRNOJ GORI: Nejla od siline udarca na mestu preminula, Barbara u bolnici

Nejla Dedeić (18) i Barbara Božović (20) nastradale su u saobraćajnoj nesreći u Crnoj Gori kada je na njihov automobil naleteo "audi".

Kurir/Printscreen/Privatna arhiva

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Bar-Ulcinjpoginule su Nejla Dedeić (18) iz Rožaja i Barbara Božović (20) iz Bara, kada je na njihov automobil marke "seat" naleteo M.D. "audijem".

Nesreća se dogodila sinoć pola sata iza ponoći i to navodno, usled prebrze vožnje mladića M. D. koji je izgubio kontrolu nad autom i direktno se zakucao u "seat" kojim je upravljala Barbara Božović. Poginule su tri osobe, a dok su dve povređene.

"Nejla je sedela na mestu suvozača i od siline udarca je na mestu preminula, kao i vozač "audija", dok je njena drugarica Barbara podlegla povredama dva sata kasnije u barskoj bolnici", navodi izvor i dodaje da su u sudaru povređene još dve tinejdžerke od 19 godina. "Nejla je to veče bila sa drugaricama i navodno su se vraćale sa druženja. Bila je učenica gimnazije i njeni roditelji su skrhani bolom i sutra će je sahraniti u rodnim Rožajama", dodaje.

Na društvenim mrežama svi se opraštaju od ove devojke, za koju kažu da je bila divna i posebna. Porodica Božović će takođe, sutra na večni počinak ispratiti Barbaru na barskom groblju.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Saobraćajna nesreća na auto putu u kojoj je u izgoreo kamion  Kurir/D.Š.

(Kurir/MONDO/N.D.)