OBOJE SU RADILI U URGENTNOM CENTRU? Detalji smrti žene i dvoje dece u Tuzli, otkriven identitet ubice

Sinoć oko 21.15 muškarac je počinio samoubistvo skokom sa zgrade u Tuzli, a u njegovom stanu su nakon toga pronađena tela žene i dvoje dece.

Profimedia

Istražni tim Sektora kriminalističke policije MUP TK i Tuzilastva TK obavlja uviđaj u stanu u tuzlanskom naselju Stupine, gde su danas pronađena tri tela i to žene i dvoje dece. Sinoć oko 21.15 suprug i otac dece je počinio samoubistvo skokom sa zgrade u istom naselju.

Trenutno se utvrđuju sve okolnosti vezane za ove događaje. Više informacija će biti poznato nakon obavljanja uviđaja. Avaz otkriva da je suprugu i dvoje dece ubio M. Č, prenosi Srpskainfo. Prema informacijama on je zaposlen na UKC Tuzla, kao i njegova supruga.

Prema informacijama, u stanu su pronađena tela žene i dvoje dece, a nezvanično, u pitanju je bračni par i njihovo dvoje dece. Kako je Faktoru ispričao izvor blizak istrazi, nakon što je sinoć pronađeno telo muškarca koji se bacio sa zgrade, njegov identitet nije bio odmah poznat. Takođe, stanari nisu ništa neobično čuli niti primetili pre toga, prenosi Srpskainfo.

Međutim, nakon što se žena jutros nije pojavila na poslu, a starije dete u školi, krenuli su pozivi i proveravanja, da bi na kraju u stanu bila pronađena njihova tela. Nezvanično je takođe rečeno da u ovoj porodici nije bilo slučajeva prijave nasilja, kao i da muškarac nije posedovao vatreno oružje.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

ADVOKAT ALEKSANDAR RADIVOJEVIĆ ZA KURIR: Nije svako lišavanje života ubistvo, obdukcija ključna za utvrđivanje uzroka smrti   Kurir teleivizija

 (Dnevni avaz/MONDO/J.D.)