OD SILINE UDARCA IZLETELI IZ KOMBIJA! Nesreća koju je skrivio 2019. vozač BMW - Poginula njegova trudna žena!

Edi Zdjelar je kao vozač kombija 2019. godine izgubio kontrolu nad volanom i nekontrolisano prešao na drugu stranu kolovoza i udario u betonski most.

Radio Nova Gradiška/IndexHR/Facebook

24-godišnji Edi Zdjelar, koji je sa suprugom poginuo u jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći, a pre toga snimalo kako vozi 200 km/h, izazvao je 2019. godine još jednu tešku nesreću u Novoj Gradiški u kojoj je stradala i njegova tadašnja devojka.

U udesu koji se dogodio 18. marta 2019. godine, Edi Zdjelar je kao vozač kombija izgubio kontrolu nad volanom i nekontrolisano prešao na drugu stranu kolovoza i udario u betonski most. Od siline udarca kombi se prevrnuo i ponovo se vratio u suprotnu kolovoznu traku, gde se vozilo iz suprotnog smera kretalo.

Novinarka radija Nova Gradiška tada se javila sa mesta nesreće. U kombiju sa Zdjelarom bila je njegova trudna partnerka koja je teško povređena, a preminula je devet meseci nakon nesreće.

Zdjelar i njegova tada trudna 19-godišnja supruga od siline udarca su izleteli iz kombija. Oboje su teško povređeni, a lekari su se danima borili za život trudnice. Žena je umrla u decembru iste godine. Kako prenosi Index.hr, njena smrt se ne može sa sigurnošću dovesti u vezu sa posledicama saobraćajne nezgode. Njena beba je preživela.

Radio Nova Gradiška/IndexHR 

Baka trudnice preminula od šoka

Baka trudnice koja je stradala u saobraćajnoj nesreći tada je umrla od šoka, nakon što je na putu videla nepomično telo svoje unuke.

"Njena kuća se nalazi u blizini mesta nesreće i, kada je čula šta se desilo, izašla je na put. Navodno je unuci pod glavu stavila jastuk. Sve ju je to toliko šokiralo da je preminula", rekli su meštani tada za Radio Gradiška.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Teška saobraćajna nesreća u Aleksandrovcu  NNNRO

(Mondo/U. M.)