MUŠKARAC KOJI JE ŠETAO GO ZAGREBOM ŽIVEO SA LEŠOM U KUĆI! Komšije otkrile detalje koji izazivaju jezu

Muškarac koji je danas šetao go Zagrebom je u kući duže vreme šetao sa telom svoje mrtve majke.

Profimedia

Danas je u Zagrebu šetao go muškarac koji je sekirom razbijao automobile, a prema novim saznanjima, on je već duže vreme živeo sa telom svoje mrtve majke, piše "24sata.hr". Komšije kažu da mu je policija na vrata dolazila i ranije, ali im nije otvarao.

Policija i dalje istražuje uzrok smrti starije žene (60). Zasad nema sumnje da je reč o ubistvu, verovatno je žena preminula prirodnom smrću.

Žena čije telo je pronađeno je pre tri godine imala moždani udar nakon čega je prošla rehabilitaciju pa su komšije znale da je viđaju kako je sin gura u kolicima. Međutim, prethodne dve godine je nisu videle, a njen sin M.C. je odjednom prestao sa svima da komunicira.

"Jednostavno kad bi ga sreli, pozdravili bi ga na ulici, a on bi samo okrenuo glavu. Verovatno se to tada dogodilo. On i njegov pokojni otac su imali kompaniju koja je u međuvremenu propala - otac mu je umro, a on se zaposlio u jednom osiguravajućem društvu. A šta da ga pitamo, kako da ga pitamo je l‘ ti majka živa? On bi se samo okrenuo i otišao. Smatrali smo da nadležne službe o tome trebaju da vode računa", kaže jedan komšija.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"RODITELJI U DVORIŠTU ZATEKLI BEŽIVOTNO TELO SINA" Trogodišnji dečak hteo da uđe u automobil, a onda sve pošlo po zlu   Kurir televizija

(MONDO/A.B.)