SPECIJALCI PRESRELI AUTOMOBIL I UHAPSILI RAJKA PAVIĆA! Dovodi se u vezu sa otmicom poznatog učesnika rijalitija

Pavića su pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili tako što su ga presreli i zaustavili.

Facebook/Atv Banja Luka/Screenshot

Banjalučanin Rajko Pavić uhapšen je danas u Banjaluci. Pavića su pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili tako što su ga presreli i zaustavili dok se svojim vozilom kretao po centru grada. Kako se vidi na snimku ATV, policija presreće Pavićev automobil, okružuje ga, nakon čega sledi hapšenje.

On je uhapšen 22. maja ove godine zbog sumnje da se može odvesti u vezu sa otmicom Halida N., učesnika rijalitija "Svadba od milion evra“. On se sumnjiči da je pomagao u ovom krivičnom delu i protiv njega je podnet izveštaj Republičkom javnom tužilaštvu, od kada se nalazio u pritvoru. 

Zbog ove otmice uhapšen je i Nenad Radinković iz Banjaluke, koji se sumnjiči da je 17. na 18. maj 2024. godine u okolini Banjaluke kidnapovao Halida N., za čiji "otkup" je od porodice tražio 500.000 evra.

Pavić je osumnjičen za saučesništvo u otmici, odnosno za podizanje novca koji je Radinković naplatio u kriptovalutama od brata žrtve. Inače, Pavić se ranije dovodio u vezu sa više teških krivičnih dela. Nije poznato za koje krivično delo je jutros uhapšen u Banjaluci. Više detalja policija će objaviti naknadno.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Hapšenje, krijumčarenje ljudi  Kurir rs

(ATV/Mondo/U. M.)