DRŽAVLJANIN SRBIJE (18) UHAPŠEN U BUDVI! Pretukao maloletnika ispred restorana

Državljanin Srbije uhapšen je u Budvi zbog sumnje da je pretukao maloletnika iz Podgorice.

MONDO/Nikoleta Vukčević/Bojana Zimonjić Jelisavac

Državljanin Srbije V.J. (18) uhapšen je u Budvi u Crnoj Gori zbog sumnje da je pretukao maloletnika iz Podgorice. On mu je naneo teške telesne povrede prilikom tuče blizu jednog ugostiteljskog objekta.

"Službenici Odeljenja bezbednosti Budva uhapsili su osumnjičenog za nanošenja teških telesnih povreda maloletniku. Policija u Budvi je obaveštena da je u Ulici slovenska obala, u blizini jednog ugostiteljskog objekta, došlo do tuče u kojoj su učestvovale dve osobe.

Sprovodeći mere i radnje iz svoje nadležnosti, policijski službenici su na licu mesta zatekli V. J., državljanina Srbije kao i povređenog maloletnika iz Podgorice. Povređeni je transportovan u zdravstvenu ustanovu radi ukazivanja lekarske pomoći, nakon čega mu je u izveštaju lekara specijaliste konstatovana teška telesna povreda. Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, po čijem je nalogu V.J. lišen slobode i proitv njega će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično delo teška telesna povreda", stoji u saopštenju crnogorske policije.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Hapšenje u durmitorskoj  MUP Srbija

(MONDO/A.B.)