"Ajde, pucaj je*ote, ubij me": Procurio dramatičan video iz zagrebačke bolnice, urla na policiju

U zagrebačkoj policijskoj upravi potvrđeno je da je pomenuti muškarac kod sebe imao "startni pištolj".

YouTube/Printscreen/ Al Jazeera Balkans

Naoružani muškarac koji je u utorak došao u prostorije Kliničkog bolničkog centra Zagreb i pretio u jednom trenutku tokom te krizne situacije, urlao je na policajce koji su se nalazili u njegovoj blizini, prenosi Index.

"Ajde, pucaj je*ote. Pucaj, ajde. Pucaj, ajde. Ubij me, ajde je*ote. Ubij me, to vam je cilj, je*o vam Bog mater. Gamad. Idi tamo. Želim da komandir dođe i razgovara sa mnom", rekao je čovek dok je stajao na ulazu u Urgentni centar Nacionalnog centra za psihotraumatologiju.

U zagrebačkoj policijskoj upravi potvrđeno je da je pomenuti muškarac kod sebe imao "startni pištolj" koji se koristi na sportskim događajima. Policija je muškarca na kraju privela. Tada je normalizovana situacija u prostorijama KBC Zagreb. Incident se istražuje.

Muškarac je na sebi imao crnu majicu kratkih rukava na kojoj je pisalo "Hrvatske obrambene snage - jaka pobednička vojska". Pored toga, na majici je skraćenica "HOS, slogan "Za dom spremni" i hrvatska šahovnica na kojoj je prvi kvadratić bele boje.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

VELIKA VEROVATNOĆA DA JE ĆERKA KOJA SE SUMNJIČI ZA UBISTVO MAJKE IZVRŠILA SAMOUBISTVO! Komšinica sumnja da je ona počinila zločin  kurir televizija

(Index.hr/Mondo/U. M.)