"Stiglo mi obaveštenje sa osvojenim iznosom": Dobila milion € na lotou, otkrila kako je birala dobitne brojeve

Dobitnica od milion evra u Lotu 7 odigrala je dobitni tiket i otkrila da je oduvek znala da će jednog dana osvojiti džekpot.

Andrey_Popov/Shutterstock

U subotu je u Hrvatskoj osvojen Džekpot u iznosu od 1.000.000 evra na izvlačenju 80. kola igre Loto 7. Dobitnica od milion evra u Lotu 7 odigrala je dobitni tiket na mreži i otkrila da je oduvek znala da će jednog dana osvojiti džekpot.

"U subotu oko četiri popodne sam se setila da bi mogla da uplatim loto. Moj unuk se rodio pre deset dana, pa sam njegov datum rođenja stavila u svoju kombinaciju - i osvojila Džekpot!", prepričala je dobitnica. Samo nekoliko sati kasnije, pratila je televizijsko izvlačenje i shvatila da su njeni brojevi izvučeni.

"Sedela sam sa ćerkom i rekla sam joj: 'Evo, to su sve moji brojevi', a ona je mislila da se šalim. Poverovala mi je da sam sve pogodila tek pošto mi je stiglo obaveštenje na aplikaciji, sa upisanim osvojenim iznosom. Moje unuče je moje najveće bogatstvo i znam tačno šta ću sa novcem. Prvo ću pomoći svojoj deci, a deo ću izdvojiti u humanitarne svrhe jer treba da se da onima kojima je najpotrebnije", objasnila je ona.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"BILO JE PRETNJI, BACILI SU I MOLOTOVLJEV KOKTEL!" Nakon što su joj uklonili splav sa Ušća, Vesna de Vinča PROGOVORILA ZA KURIR  Kurir televizija