Ovo su ubijeni brat i sestra kod Bijelog Polja: Osumnjičeni u bekstvu, traži ga cela država (Foto)

U selu Sokolac kod Bijelog Polja ubijeni su brat i sestra.

MONDO/Nikoleta Vučkević/Uprava policije Crne Gore

Crnogorska policija i dalje traga za Alijom Balijagićem (65) koji je osumnjičen za ubistvo brata i sestre u selu Sokolac kod Bijelog Polja zbog čega se u potragu uključila i crnogorska vojska. Da podsetimo, ubijeni su brat i sestra, Milanka i Jovan Madžgalj.

Jedinice za posebne namene, elitna specijalna jedinice Vojske Crne Gore, krenula je u područje na kojem se traga za Balijagićem. Iz Uprave policije (UP) potvrdili su da u potrazi za ubicom učestvuju sve raspoložive snage.

Na terenu su policija, interventne jedinice, Specijalna antiteroristička jedinica (SAJ), Posebna jedinica policije (PJP), Granična policija, starešine iz svih sektora UP koji rukovode i koordiniraju aktivnostima potrage, dronovi, helikopteri i psi tragači. Upućen je apel građanima Bijelog Polja da budu na oprezu, da ostanu u svojim kućama i da ne puštaju u domove nepoznate osobe.

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti”, Balijagić je pre ubistva u Sokocu viđan i u Baricama i u Pisanoj jeli. Više meštana potvrdilo je crnogorskom listu da su zbog opasnosti od odmetnika proveli noć iza zaključanih vrata.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Novinarka Branka Travica ispred Specijalnog suda usled suđenja za ubistvo u Ribnikaru  Kurir televizija

(Sandžak Live/MONDO/Aleksandar Blagić)