• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odmor može da počne!

Izvor Promo

Addiko kredit za refinansiranje može da bude vaša dobra odluka prilikom planiranja letovanja.

 Odmor može da počne! Izvor: MONDO/Predrag Vujić
Izvor: MONDO/Predrag Vujić

/Promo/

Koliko je novca potrebno odvojiti za letovanje zavisi od želja, prohteva, navika, od broja članova porodice, ali i od trenutne finansijske situacije. Širok izbor ponude i cena u primorskim gradovima Crne Gore, Grčke, Italije, Španije ili Turske je dostupan na sajtovima turističkih agencija ili njihovim poslovnicama.

Najveće interesovanje i dalje postoji za destinacije u Grčkoj, ali su i cene više nego prošle godine - kako aranžmana, tako i cene potrepština u supermarketima. Za koju god se destinaciju odlučili, uplatom aranžmana za letovanje izdacima nije kraj, a saveti koje možete dobiti u turističkim agencijama, putem medija ili od prijatelja uvek su dragoceni.

Kalendarski, leto je na pragu i uveliko odbrojavamo dane do početka planiranog odmora. Ono što je sigurno jeste da se najmlađi članovi porodice uvek najviše raduju letu. Pored troškova putovanja i smeštaja, tu je i hiljadu sitnica koje treba nabaviti za odmor, posebno za decu. Dolaze trenuci kada bi trebalo kućni budžet pametnije planirati, kako bi letovanje bilo ugodnije i baš onako kako smo poželeli.

Ukoliko već imamo postojeća mesečna zaduženja u banci dobro izabran refinansirajući kredit može doći kao spas u ovakvim trenucima, kada je svaki dinar dobro došao.

Porodica Jovanović je prošle godine podigla gotovinski kredit za renoviranje stana, a već otplaćuju zaduženja po kreditnim karticama. Razmišljajući kako da posle dva leta provedena kod kuće, ipak odu na letovanje, napravili su računicu i shvatili da svoje mesečne obaveze mogu da smanje upravo kreditom za refinansiranje.

Kako bi Markova mlađa sestra Ana prvi put videla more, Jovanovići su se odlučili za ponudu Addiko banke, pre svega zbog veoma povoljnih uslova.

Addiko kredit za refinansiranje ima najduži rok otplate na tržištu i može se otplatiti na 144 mesečne rate. Najmanji iznos koji su mogli da podignu iznosi 100.000 dinara, a najveći 2 400 000 dinara, bez depozita i učešća, uz nominalnu kamatnu stopu već od 11,99 odsto. Pored ostalog, Jovanovićima je posebno značilo to što je uz dinarski kredit za refinansiranje obaveza obezbeđen i dodatni keš, koji je dopunio njihov budžet za letovanje. Kako je ovo posebna ponuda za klijente Addiko banke, brzo su se odlučili da tu i otvore Start paket tekući račun u koji ulaze usluge e-banking, m-banking i sms info, a održavanje ih košta samo 270 dinara mesečno.

Tako će refinasirati sve obaveze u drugim bankama kroz samo jednu, manju ratu, a bez troškova obrade kredita.

Posebno ih je prijatno iznenadio postupak prijave za refinansirajući kredit u Addiko banci koji je veoma jednostavan i brz. Zahtev se popunjava na licu mesta, a za preliminarno odobrenje je neophodna samo lična karta.

Kada kredit bude odobren, Addiko banka će u ime Jovanovića poslati instrukcije za gašenje svih drugih kreditnih obaveza u drugoj banci, tako da će nakon toga imati jasan pregled koliko novca treba da izdvoje za otplatu novog kredita svakog meseca, putem samo jedne mesečne rate. Odmor može da počne!

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

keja

Netko na moru a netko kući u lavoru...

Cramer

Da otplaćuju letovanje 12 godina? Genijalan predlog.

special image