• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čadež opravdao poverenje, ostaje da vodi PKS

Izvor Beta

Skupština Privredne komore Srbije (PKS) izabrala je danas dosadašnjeg predsednika Marka Čadeža na novi četvorogodišnji mandat.

Novoizabranu Skupštinu PKS čini 150 privrednika iz cele Srbije – predstavnika 16 regionalnih i parlamenta komore glavnog grada, prvi put biranih u otvorenom demokratskom postupku u kome je svaki privrednik dobio pravo da se kandiduje, da bira i bude biran.

Bunt privrednika: PKS produžena ruka Ministarstva!

Konstituisanjem Skupštine i izborom Upravnog i Nadzornog odbora, predsednika i potpredsednika PKS, završen je izborni postupak u jedinstvenom komorskom sistemu sproveden u protekla gotovo četiri meseca, koji obezbeđuje da se glas privrednika čuje na svim nivoima odlučivanja.

"Prvi put izbori u komorskom sistemu – za regionalne parlamente sprovedeni su po direktnom principu, u kojem je svaki privrednik imao pravo da se kandiduje i bude biran. Regionalne parlamente privrednika čine predstavnici čak 678 najznačajnijih kompanija u Srbiji, a Skupštinu PKS privrednici koje je delegiralo 17 parlamenata privrede iz cele Srbije", rekao je Čadež.

Prema njegovim rečima, PKS će nastaviti da radi na strateškim ciljevima kao što su zaštita interesa privrede, edukacija, internacionalizacija, i pre svega izgradnja što efikasnijeg servisa za kompanije - članice.

------------------------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Tagovi

pks

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Svedok

Al ,će sad da procvetamo

special image