• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVI UDAR: Poskupele cigarete

Izvor mondo.rs

Cigarete u Srbiji danas se prodaju po novim, višim cenama.

Poskupljenje je posledica usklađicvanja akciza po novom akciznom kalendaru. Od 1. jula do kraja ove godine država od svake paklice uzima 65,50 dinara.

Odluka o povećanju cena cigareta iz “Filip Morisa2 objavljena je u Službenom glasniku, dok je poskupljenje iz BAT-a najavljeno sredinom juna.

Cigarete iz niške fabrike poskupljuju 7. juča, a iz vranjskog BAT-a 3. jula.

Spremite pare, cigarete ponovo skuplje

Tagovi

Komentari 38

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Uros

Hahaha , kada bi sto vise ljudi htelo da se udruzi i da ne kupuje cigare , zivo me zanima sta bi onda radili , ali takvih nema , pusice jos vise...

Sremac

Nisam pušač,ali imam svojih poroka.kad budemo došli u situaciju da možemo sebi da priuštimo da svaki dan na stolu imamo sezonskog voća koliko taj dan možemo da pojedemo,kad prestanemo da kupujemo salame i kobasice koje koštaju dvesta dinara kila,nego da biramo koje meso će mo spremati,kad budemo mogli sebi da priuštimo porodični izlazak jednom ili dvaput mesečno,da odemo na letovanje ili zimovanje a da ne razmišljamo koliko nam je ostalo para za hleb do sledeće plate,e onda mogu cigarete da budu i dve hiljade pakla jer će pušiti onaj ko voli a ne onaj koji smiruje živce legalnom drogom pošto ni bensedin više nemožeš da kupiš na slobodno!

Sale

Treba pusiti sto vise,mlade pusace vrbovati jos u obdanistu.Pa kako ce drzava puniti budzet i isplacivati penzije,plate.Pusaci su buducnost i stabilnost Srbije.

special image