• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Penzionerima od 6. novembra po 5.000 dinara

Izvor MONDO/Agencije

Vlada Srbije na današnjoj sednici donela je odluku da se penzionerima jednokratno isplati po pet hiljada dinara, a isplata počinje od 6. novembra.

Odluka je doneta u skladu sa nastojanjem Vlade da se zaštiti standard i poboljša ekonomska sigurnost korisnika penzija, navodi se u saopštenju Kancelarije Vlade Srbije za saradnju s medijima.

Ovom odlukom obuhvaćeni su svi korisnici penzija, primaoci privremene naknade invalida rada druge i treće kategorije invalidnosti, odnosno preostale radne sposobnosti.

Beograd poklanja penzionerima benefit kartice

Iznos sleduje i invalidnoj deci - korisnicima privremene naknade, koja se nalaze u evidenciji Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje za isplatu penzija, zaključno sa 27. oktobrom 2017. godine.

Komentari 34

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Natalija

Samo neka vrate ono sto su "zaboravili"unazad 4 /cetiri / godine sa kamatom da krckamo i dotiramo na penzije za nesto sto ne mozemo obezbediti od "golih"penzija i ne zrebaju onda,u tom slucaju vise ni davati po sopstvenoj odluci i "vaganju"da li treba ili ne "novcani dodatak"!Kako ke samo smosljeno -ukine se nazovi zakon o umanjenju ,a donese drugi zakon ili ti utedba o odlucivanju pojedinaca o zagarantivanoj imovini najstarijih koji,a vlastidrsci ti dobro znaju ne mogu itaci ni na mirne proteste na ulicu,jer su kilavi ,bolesni,nikakvi!Kad je tako,institucije,cemu sluze???Opozicija ,u manjini nista ne moze uraditi i tako sve prolazi kako preglasa vecina-pas laje,vetar nosi;sta ce onda uopste opozicija-neka izadju iz Skupstine,ionako,kao da ne postoje,pa neka ovi uz manje potrosenog vremena i price realizuju sto su naumili-bar necemo slusati kojesta!Koliko smo kroz zivot porodica i ja osteceni i sta nam je sve bez pitanja "uzeto"prevazilazi vrednost broda "Titanik",naravno dok nije potonuo!"Od kolevke pa do groba,slusamo bajke istog sloga"!

Skoroteča

Već su planuli aranžmani za egzotična ostrva, kažu za sve su krivi srpski penzioneri!

Yox

Izbori...

special image