• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NE TREBA VAM NOVČANIK: Da vam šoping ne bude stres tu je, naravno, kartica

Izvor Promo

Da li vas sezonski popusti navode da razmišljate o novom televizoru ili nameštaju? Slobodno krenite u šoping, čak i bez novčanika.

Dovoljno je samo da sa sobom poneste pouzadnog partnera koji će vam pomoći da kupujete tamo gde su popusti i mnoge druge pogodnosti – Masterata kreditnu karticu Sosijete ženeral banke (sada OTP banke).

Ovo su četiri razloga zašto je dobro kupovati na rate:

- Masteratom plaćate jednake mesečne rate bez kamate.

Možda ne možete da odložite kupovinu nove bele tehnike, ali možete odložiti njeno plaćanje. Zato je Masterata praktična za korišćenje.

Ukoliko danas kupite proizvod ili uslugu, prva rata vam dospeva na naplatu tek posle 30 dana. Ova kartica pomoći će vam da otplatite svoja zaduženja u jednakim mesečnim ratama, bez kamate i sa rokom otplate i do 24 meseca kod određenih partnera banke

- Masterata vam omogućava dodatne popuste

U saradnji sa partnerima OPT banka omogućava kupovinu u prodavnicama nameštaja i tehnike, velikom broju restorana i ugostiteljskih objekata, prodavnica garderobe i sportske opreme, kao i u optičarskim i zdravstvenim ustanovama u kojima su omogućeni popusti.

Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

- Masterata je idealna i za korisnike koji plaćaju čekovim

Jer je princip otplate gotovo isti. Za razliku od čekova, rate možete i prevremeno otplatiti preko mobilne aplikacije Sosijete ženeral banke (sada OTP banke), a ukoliko na dan dospeća nemate dovoljno sredstava na računu, rata će vam biti prebačena na revolving otplatu, što znači da nećete ući u nedozvoljeni minus

- Masterata omogućava plaćanje na internetu i bilo gde u svetu

Potrebno je da platite avionske karte, kupite robu preko onlajn prodavnica u zemlji i inostranstvu – sve to možete obaviti Masteratom. Ova kartica omogućava plaćanje robe i usluga i van naše zemlje, što je svakako praktičnije nego da novac povlačite sa bankomata u stranim zemljama.

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Polidor

Ako se izuzme Beograd 90% ostatka Srbije zivi dosta tesko ali ipak ne posustaju kada su troskovi za Novu godinu i Bozic u pitanju. Eh ta skromnost...

Paznja

@Polidor Deca jos uvek veruju u Deda Mraza?!

special image