• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ima nade za spavalice

Ako spavate poput vampira tokom dana, a noću ste spremni za akciju, ne brinite se. I vi možete ostvariti uspešnu karijeru. Britanski istraživači otkrili su da su ljudska bića genetski predodređena da vole ili jutra ili noći.

Ako spavate poput vampira tokom dana, a noću ste spremni za akciju, ne brinite se. I vi možete ostvariti uspešnu karijeru. Britanski istraživači otkrili su da su ljudska bića genetski predodređena da vole ili jutra ili noći.

Za sve one koji preferiraju noć, na izboru imaju nekoliko zanimanja u kojima mogu biti itekako uspešni i izgraditi zavidnu karijeru.

Finansijski savetnik jedno je od tih zanimanja, a preporučuje ga Yahoo. Lični finansijski savetnik je posao koji je itekako tražen u teškim ekonomskim razdobljima, jer znatnom broju ljudi treba stručno vođstvo u investiranju, vođenju ličnog budžeta i upravljanju penzijom.

Ovoj branši predviđa se rast od 41 posto između 2006. i 2016. godine. Osim s fizičkim osobama, savetnici rade i za osiguravajuće kompanije, kao i firme koje se bave konsaltingom ili imaju svoje agencije, a u SAD-u zarađuju i do 145.000 dolara godišnje.

Ako vas više zanima zabava, možda biste se trebali zaposliti kao organizator zabava. Planiranje i organiziranje sastanaka, konferencija i javnih događaja za kompanije i neprofitne organizacije samo su deo poslova kojima ćete se baviti.

Volite li večernje zabave, modne trendove i kasne izlaske, ovo bi mogao biti idealan posao za vas. U zavisnosti od agencije za koju radi, organizator može biti kombinacija PR menadžera i putničkog agenta, a u SAD-u zarađuju i više od 82.000 dolara.

Kompjuteri retko "spavaju", kao i kompanije koje se oslanjaju na IT menadžere zadužene za nadgledanje mrežnih sistema. S obzirom da visoka tehnologija zahteva ljudsku pažnju, ako vam rane jutarnje, popodnevne ili noćne smene odgovaraju, ovo je pravi posao za vas.

IT menadžeri često imaju i fleksibilno radno vreme, pa posao mogu obavljati i od kuće ne trošeći vreme na putovanja do radnog mesta. S obzirom da ovim osobama plata često prelazi i više od šest nula, bez obzira koliko sati proveli budni, imaju lepe snove.

Želite li da radite u nekom turističkom središtu, za one koji vole dugo da spavaju idealan je posao menadžera za ugostiteljsku ponudu. Zamislite se samo – za vreme noćnih zabava brinete se o kvalitetu usluge za goste, a na kraju zabave sa osobljem ispijate koktel kako bi nazdravili još jednoj uspešnoj zabavi.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image