• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Uzmi račun i pobedi" kreće, OVO su pravila

Izvor MONDO/Agencije

Za novi ciklus nagradne igre "Uzmi račun i pobedi - 2018" građani će od 1. februara moći da počnu da šalju fiskalne račune i slipove, a prvo izvlačenje nagrada biće u martu.

 Nagradna igra Uzmi račun i pobedi - počinje sutra? Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović
Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Na konferenciji za novinare, kojoj su prisustvovali premijerka Ana Brnabic i ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružic, u novom ciklusu važice ista pravila kao i u prethodnom, a glavna promena je što koverte za slanje racuna više nece biti tipske, vec ce gradani moci da šalju koverte u razlicitim formatima.

Kao i prethodni put, u koverti je potrebno da bude 10 fiskalnih racuna ili 10 slipova, s najmanjim iznosom po racunu ili slipu od 100 dinara.

Kada je u pitanju nagradni fond, bice dupliran u odnosu na prethodni, kada je bio 135 miliona dinara, a igra ce se odvijati u dva ciklusa, te ce i duže trajati.

IGRACEMO OPET: "Uzmi racun i pobedi"- više nagrada

Sada je direktni priredivac nagrade igre Vlada Srbije.

Ucesnici konferencije naveli su da su racuni koji mogu "ucestvovati" u nagradnoj igri oni od 1. januara ove godine, da ce poštarina biti besplatna, a kao i prethodnog puta u nagradnoj igri ne mogu da ucestvuju maloletna lica.

POSLEDNJE IZVLACENJE: Stan u BG na vodi dobila...

Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružic rekao je da ce u drugom ciklusu doci do izmena u nagradivanju lokalnih samouprava koje pošalju najviše koverata, te da ce sada nagradni fond umesto 100.000 evra biti više od 200.000 evra i bice nagradeno devet najboljih samouprava.

"Oni ce dakle imati na raspolaganju po 23.000 evra za realizaciju projekata opremanja ili obnove prostora od javnog znacaja koje sami izaberu. Novo je i to što cemo sada imati tri kategorije lokalnih samouprava, male, srednje i velike i u svakoj od tih kategorija bice proglašeno po tri pobednika", rekao je Ružic.

Tagovi

Komentari 35

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

jasna...

Ja sam napravila sama kovertu..,,😉😉

SaleZ

Doživeće fijasko ovaj put osim ako botovi ne dobiju direktivu da skupljaju i šalju.

Baki

Srbija čeka da dođeš iz dalekaaaaa!

special image