• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na korak do prakse u internacionalnoj kompaniji

Izvor Promo

Da li ste spremni da ovog leta napravite radikalan zaokret i konačno uplovite stvaran svet poslovnih ljudi? Prijavite se još danas za Coke Summership, jedinstveni program prakse koji, u odnosu na ostale, spaja teoriju i praktično znanje.

Studenti treće i četvrte godine, apsolventi, diplomci, polaznici master studija i svi oni koji su u prethodne dve godine diplomirali, imaće priliku da od starijih i iskusnih kolega iz kompanije nauče sve o poslovnoj komunikaciji, efikasnom upravljanju vremenom, prezentovanju, upravljanju projektima, ali i da "osete" način na koji funkcioniše jedna kompanija.

Praktikanti koji budu izabrani uneće svežu energiju u kompaniju, a na nedeljnom nivou, imaće priliku da stiču iskustvo kroz četiri dana rada na konkretnom projektu sa mentorom, kao i jedan dan interaktivnih predavanja u kojima su predavači top menadžeri kompanije, ali i stručnjaci iz poslovnih organizacija sa kojima kompanija sarađuje.

O tome koliko Coke Summership program prakse znači studentima, najbolje svedoče reči Marije Jovanović, bivše polaznice programa:

"Tokom šest nedelja na Coke Summership-u bila sam deo Marketing tima i to je bilo odlično iskustvo gde sam se prvi put susrela sa pravim biznis projektom. Nakon Summership-a, dobila sam posao u HR-u, deo sam sjajnog tima koji mi pomaže da svaki dan naucim nesto novo i usavrsavam sebe. Svi mladi ljudi željni iskustva i znanja treba da iskoriste šansu i prijave se na Coke Summership program".



U programu je do sada učestvovalo više od 150 polaznika, a više od 50 njih je dobilo zaposlenje u kompaniji. Svi studenti koji završe program dobijaju potvrdu o završenoj praksi, a ulaze i u bazu za potencijalne zaposlene kompanije Coca-Cola HBC Srbija.

Svi zainteresovani studenti koji žele da povećaju svoje šanse za uspešan početak poslovne karijere, steknu dodatna znanja i provedu uzbudljivo leto radeći sa zaposlenima u kompaniji, mogu da se prijave do 9. aprila na sajtu www.cokesummership.com.

/promo/

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mirko

Ne daj boze nikom da radi u Coca-coli,praksa kao praksa je i okej,radite aktivno na stvarnim projektima.Ali da budete zaposleni tamo,nikako.Plate su manje vise dobre,ali vas zato izrabljuju za sve pare,sta god da pogresite odmah vam recnu od plate.Bukvalno se osecate kao kinez koji radi u fabrici apple sa nesto boljom platom.

vedrana

@Mirko Dobra praksa koja pruza konkretna znanja, dobre plate, a trazi se i odgovornost na poslu, stvarno strasno i cudno?!!! Mirko daj boze da je svuda tako a ne losa plata za jos gore uslove rada.

special image