• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ada Ciganlija: Poreznici malo pritegli kafedžije

Izvor Tanjug

Inspektori posetili "Beogradsko more" i pozatvarali pola tuceta lokala kao opomenu pred sezonu da su fiskalni računi i plaćanje PDV-a obavezni za sve.

 Ada Ciganlija Na Adi privremeno zatvoreno šest lokala zbog fiskalnih računa Izvor: MONDO/Lana Stošić
Izvor: MONDO/Lana Stošić

Inspektori Poreske uprave u toku proteklog vikenda kotrolisali su 43 poreska obveznika ugostiteljske i maloprodajne delatnosti, od kojih su kod 23 utvrdili (58,14 odsto) utvrdili nepravilnosti u radu i izrekli im privremenu zabrane obavljanja delatnosti, dok su protiv odgovornih lica podnesene prekršajne prijave, saopštila je dana Poreska uprava.

Poreska izbušila "kvarne" zubare

Terenske kontrola Poreske uprave proveravala je i devet ugostiteljskih objekata na Adi Ciganliji u Beogradu i u šest utvrdila neevidentiranje prometa preko fiskalnih kasa i rada na crno.

Kontrolisani su i ugostiteljski i maloprodajni objekti u Beogradu, Apatinu, Subotici, Novom Sadu, Alibunaru, Kruševcu, Kikindi, Jagodini, Paraćinu, Nišu, Bujanovcu, Knjaževcu, Vladičinom Hanu i Smederevu, navodi se u saopštenju.

Komentari 6

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ђоле

Само напред,кукају они који немају посла ,ми сиротиња ,одакле итд а ни они који су пуни гостију неће да плате. Треба их пријавити а у међувремену плаћати искључиво картицом јер тад не могу да избегну порез

aca

@Ђоле zato će ti uzimati proviziju prilikom pktaćanja karticom. to već mnogi i rade.

Zile

Kad mogu ja koji sam daleko siromasniji od tih "Gazda" da placam porez,onda mogu i oni.Ja radim u preduzecu za malu platu i redovno izmirujem svoje obaveze prema drzavi.Pa Gazde,smanjite malo vas "Vozni Park.,banje,more,skupe kuce,firmirana garderoba itd...

special image