• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sanirana platforma A aerodroma "Nikola Tesla"

Beogradski aerodrom objavio da je završena sanacija platforme za pristajanje aviona interne saobraćajnice ispod avio-mostova, u šta je uloženo 44 miliona dinara.

Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" objavio je u ponedeljak da je završena sanacija platforme za pristajanje aviona interne saobraćajnice ispod avio-mostova, u šta je uloženo 44 miliona dinara.

Kako se navodi u saopštenju, saobraćajni kapaciteti platforme "A" koriste se sada u punom obimu, jer je pristajanje aviona omogućeno i na mostovima A9 i A10 koji se ranije nisu koristili za prihvat i otpremu vazduhoplova.

Uz napomenu da se radovi u tom obimu izvode jednom u periodu od pet do 10 godina, precizirano je da je na beogradskom aerodromu sada moguće istovremeno pristajanje 10 velikih aviona.

Kompletna obnova koja je započela 26. jula završena je nedelju dana ranije nego što je bilo planirano, a radovi nisu uticali na redovno odvijanje avio-saobraćaja.

U saopštenju se dodaje da je projekat sanacije platforme "A" i interne saobraćajnice predviđen planom investicija Aerodroma "Nikola Tesla" za 2008. godinu.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image