• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučić: Medicinarima veće plate za tri meseca

Izvor MONDO/Agencije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas značajno povećanje plata za tri, tri ipo meseca, za medicinske radnike i podvukao da se rezultati sprovedenih reformi odlično vide u Vrnjačkoj Banji koja se menja i napreduje.

Vucic je na postavljanju kamena temeljca hotela Merkur palas, novog objekta specijalne bolnice Merkur, rekao da je i ovde video mnogo lekara, medicinskih sestara koji rade svoj težak posao, da je posebno fascinirinan poslom koji obavljaju medicinske sestre i porucio im da mogu da uskoro, za tri, tri i po meseca da ocekuju znacajno povecanje plata.

On je rekao da ce se sve uciniti da ostanu ovde, da ostanu u svojoj zemlji, da rade i da se nepravda neisplacivanja dovoljnih plata za one koji obavljajuu najteže poslove u buducnosti ispravi.

Predsednik Srbije je rekao da su se neki smejali na pocetku reformi, ali da se uspeh i rezultrati tih reformi vide i ovde u Vrnjackoj Banji.

Naveo je da ubuduce, nastavkom rada, reformi, medicinski radnici nece maštati da odlaze u razvijenije zemlje poput Nemacke, vec da ce i Banja izgledati kao što izgledaju banje u toj zemlji a i plate nece biti pet, šest puta niže nego tamo vec ce se ta razlika smanjivati.

Prodato ruglo Vrnjacke Banje, stiže Cepter

Osvrnuo se i na nacionalni bazen koji se nalazi u tom mestu, dodao da nadležni sada "traže" još milion evra da se on pokrije i da bi time ne samo naši plivaci, vaterpolitsti... vec i iz mnogih zemalja u svetu ovde dolazili i trenirali.

On je ocenio i da promene koje se vide u Vrnjackoj Banji najmanje primecjuju meštani, ali zato najviše oni koji u nju dolaze, navodeci da se i sam iznenadi koliko se banja menja, napreduje... koliko je fasada novih, tu je i fontana, amfiteatar, promenada...

Vucic je rekao da ministar Rasim Ljajic voli da kaže da je Vrnjacka Banja "usisivac" za pare, ali i da se sve što se uloži dobro i iskoristi.

Komentari 58

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jelisaveta jo

Ja ne razumem sta vi ljudi hocete! Pa bar se nesto desava, pa i za 10 dinara da digne te plate bar idemo napred. Kako vam je bilo sa Tadicem i sa ostalima? Sta ste tad imali? Vucic bar nesto radi. Ako poveca plate, ja ostajem 😁

Zoran

Ova vest ce obradovati sve medicinare, koji zaista zasluzuju veca primanja.

Nja

Malo me je sramota kol'ko mi velika plata.

special image