• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladenović: Obnoviti razgovore sa Aeroflotom

Portparol Demokratske stranke Srbije Andreja Mladenović izjavio je da Vlada Srbije treba hitno da obnovi razgovore sa ruskom kompanijom "Aeroflot" o privatizaciji "Jat ervejza".

Portparol Demokratske stranke Srbije Andreja Mladenović izjavio je danas da Vlada Srbije treba hitno da obnovi razgovore sa ruskom kompanijom "Aeroflot" o privatizaciji "Jat ervejza".

"Zbog alarmantne situacije u 'Jatu', Vlada Srbije treba hitno da obnovi razgovore sa 'Aeroflotom'. Strateško partnerstvo sa 'Aeroflotom' jeste jedini način da se spreči gašenje nacionalne aviokompanije", naglasio je Mladenović u izjavi dostavljenoj Tanjugu.

Mladenović je naveo da je za neuspeh nekoliko tendera za privatizaciju 'Jata' odgovoran ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić, zbog čega se, kako ističe, sada niko ne javlja na raspisane tendere za privatizaciju "Jat ervetza".

"Sada Dinkić koristi posao sa FIAT-om da u medijima sakrije svoju odgovornost za propast 'Jata', a Vlada i ne pokušava da sa 'Aeroflotom' napravi ugovor po istom principu kako je to učinila sa FIAT-om", kazao je Mladenović.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image