• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oslabio dinar

Izvor Tanjug

Dinar je danas oslabio prema evru za 0,1 odsto i zvanični srednji kurs iznosi 118,1557 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije.


Dinar je prema evru slabiji za 0,1 odsto nego pre mesec dana, a na godišnjem nivou jači za 1,0 odsto. Od početka godine, dinar je ojačao za 0,3 procenta.

Indikativni kurs dinara prema dolaru je porastao juče za 0,2 procenta na 101,9991 dinar za jedan dolar.

Dinar je prema američkoj valuti slabiji za 0,9 odsto nego pre mesec dana, a za isti procenat je slabiji i na godišnjem nivou, dok je od početka godine pao za 2,8 posto.

NBS je kupila na međubankarskom deviznom tržištu od početka godine ukupno 1,78 milijardi evra i prodala 180 miliona kako bi ublažila veće dnevne oscilacije kursa.

Najviša vrednost dinara prema novčanoj jedinici evrozone bila je 2. marta, kada je kurs iznosio 118,0084 dinara za evro, a najniža je zabeležena 5. januara kada je jedan evro koštao 119,0027 dinara.

Tagovi

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Nemanja NS

Lažu zlobnici, prezidente kaže da nam je ekonomija čvrsta kao kineski zid ali kao stanovnik Novog Sada nije mi jasno sta je ekonomija grada i koji to gigant tadi i proizvodi u Novom Sadu. Ceo grad je prenatrpan trgovinskim prodavnicama, apotekama, kladionicama i pekarama a ako su to enonomski jake firme onda skidam kapu dole.

Murgiba

Tek ce on da slabi ....

special image