• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pet godina poslovanja Multicon inženjeringa

Kompanija Multicon inženjering (www.multicon-engineering.com), sa sedištem u Beogradu, obeležava pet godina poslovanja.

Kompanija Multicon inženjering (www.multicon-engineering.com), sa sedištem u Beogradu, obeležava pet godina poslovanja.

U prethodnom periodu Multicon inženjering je postao jedna od najbrže rastućih kompanija u regionu u oblasti projektovanja i savetodavnih usluga kada su u pitanju složeni javni i industrijski objekti.

"Poslovna orijentacija Multicon inženjeringa je zasnovana na domaćem i međunarodnom tržištu uz permanentno usavršavanje i unapređivanje znanja i kvaliteta poslovanja radi sticanja konkurentske prednosti. Njegovu snagu čine pre svega ljudi – 150 visoko obučenih stručnjaka koji su u stanju da pruže kompletnu uslugu po najvišim evropskim i svetskim standardima", ističe se u saopštenju.

Multicon inženjering trenutno projektuje u pet država, a od poslova na kojima je angažovan treba izdvojiti projektovanje Plaza centara u Kragujevcu i Beogradu, druge faze Airport cityja i poslovnog centra Blok 11a u Novom Beogradu, tržnog centra “Pevec” u Beogradu, turističkih kompleksa u Crnoj Gori, kao i izradu tehničko-građevinske dokumentacije i stručni nadzor za rekonstrukciju aerodroma "Adler" u Sočiju.

U toku je najznačajniji posao u njegovom petogodišnjem postojanju – projektovanje lanca od 32 hotela "Holiday Inn" u istočnoj Evropi.

Tokom 2008. godine otvorena su tri predstavništva ove kompanije, i to u Moskvi, Zagrebu i Podgorici. U daljoj ekspanziji planirano je otvaranje i predstavništva u Skoplju i Dubaiju.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image