• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Niški aerodrom postaje glavni za Srbiju

Izvor Tanjug

Niški aerodrom "Konstantin Veliki" postaje glavni srpski aerodrom, što se tiče države Srbije, najavio predsednik Republike.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras u Nišu da će država, kada francuski Vansi (poznat kod nas i po imenu Vinčii) preuzme beogradski aerodrom "Nikola Tesla", sve svoje snage da preusmeri na Niš.

Hiljade Nišlija ispred fabrike! Vučić: Ulagaćemo još

"Aerodrom u Nišu će biti suštinski glavni srpski aerodrom, u koji će ulagati srpska država ,i očekujemo još bolje rezultate i sve više turista", rekao je Vučić novinarima nakon sastanka sa rukovodstvima pet okruga na jugu zemlje.

Otišao tvorac niškog čuda: Ostavka zbog Aerodroma

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da država razgovara sa kompanijom Er Srbija da uvede nove linije sa niškog aeordroma do različitih svetskih destinacija.

Vučić je, odgovarajući na pitanje da li je ukidanje Vizerovog leta Niš - Malme "deo plana razvoja" niškog aerodroma, zahvalio na "zlonamernosti pojedinih medija", koja, kaže, podstiče, i objasnio da to nije bila odluka niškog aerodroma, već kompanije Vizer, zato što nisu imali dovoljno putnika.

"Inače svoj biznis ne bi napuštali nikada", podvukao je Vučić.

On je poručio Nišlijama da ne brinu i da će država uložiti mnogo više novca i neće, kako kaže, biti prebacivanja para sa aerodroma na određene agencije bez ikakvog zakonskog osnova, kao ni drugih sličnih stvari koje su se dešavale.

"Ljudi će imati zagarantovan posao, sigurnu budućnost. Mi danas pregovaramo i razgovaramo sa Er Srbijom da uvede pojedine letove iz Niša, za različite svetske destinacije. Uveren sam da će to biti dobra velika vest i značajna novost za Nišlije", poručio je Vučić.

Takođe, država će snage preusmeriti i na aerodrom Lađevci kod Kraljeva, koji će biti mešoviti vojno-civilni aerodrom, podvukao je predsednik.

Dodao je da je država spremna da pomaže i dalje i Niš i Prokuplje, Vranje za uređenje gradskih sredina, i za privlačenje turista.

Komentari 119

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mekenzi

Prica moji-tvoji i bivsi-sadasnji pada u vodu zbog price narod/vlast-bogati/siromasni. Ali tako je svuda u svetu.

Prodace i njega!

Prodace i njega!

Cisto fudbal

Gladan sam. Kako se postaje bot ?

special image