• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drugačiji računi za struju

Izvor Tanjug

Elektroprivreda Srbije najavila je danas da će od 2019. godine početi da radi novi korisnički centar za potrošače i da će početi uvođenje novog biling sistema sa još jasnijim računima za struju.

 Struja - računi - EPS Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović


Direktor za snabdevanje električnom energijom u EPS-u Radovan Stanić, na Sajmu zaštite životne sredine i prirodnih resursa, rekao je da EPS uvek u prvi plan stavlja potrošača.

"Cilj je još bolja i brža komunikacija sa potrošačima i njihovo bolje informisanje uvođenjem novih tehnologija", naveo je Stanić.

EPS bi naredne godine trebalo i za građane da uvede dostavu računa za struju elektronskim putem, kako bi što više smanjio papirologiju.

Kako je rekao Stanić, EPS će već od Nove godine biti u prilici da omogući novi nivo servisa i jedinstveni pristup reklamacijama i žalbama kupaca.

 "Nadam se da ćemo, takođe, u sledećoj godini omogućiti potrošačima uvid u račun na lakši i pouzdaniji način, koji će omogućiti i elektronsko plaćanje", naveo je on.

EPS je već uveo dostavu računa elektronskim putem za komercijalne kupce, odnosno na mejl adrese, a iduće godine će to omogućiti i potrošačima na zagaratnovanom snabdevanju odnosno građanima.

Komentari 11

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ja

Neka pogledaju kako to radi ED Kraljevo. To je primer dobre prakse! Ne razumem zasto to i drugi ne prihvate?!

Sepi

Niko nama ne krade,ali je moguće pogrešno očitati ali to nije problem sledeći mesec to se koriguje, ko ne plati na mostu plaća na ćupriji

Ivana-k.v.

Neka ga šalju kako god hoće!Znam da ga moram platiti jer sam i trošila kilovate.Samo nemoj da me kradu!Ali,često se dešava i opet su oni u pravu!

special image