• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nadam se da će minimalac biti 250 evra"

Izvor Beta

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Kraljevu da se nada da će minimalna zarada u Srbiji iduće godine biti veća od 250 evra, dok je u vreme prethodne vlasti iznosila 150 evra.



Povodom ocene lidera Narodne stranke Vuka Jeremića da je stanje u Srbiji poput stanja u "Prokletoj avliji" Ive Andrića, Vučić je pozvao građane da sami procene da li je "prokleta avlija... ovo ili ono" vreme.

Vučić je istakao da nije siguran da je Jeremić čitao Andrićevu "Prokletu avliju", jer da jeste, kako je naveo, "setio bi se vremena sopstvene vlasti" u kojem je Srbija "dovedena do ivice bankrota".

"Je li ovo prokleta avlija ili ono? Je li prokleta avlija kada gradimo autoput do Čačka i završavamo ga do Nove godine, ili kada neko 60 godina obećava put, pa ga ne uradi? Je li prokleta avlija kada zatvorite Narodni muzej i Muzej savremene umetnosti ili kada ga otvorite..? Neka ljudi sami razmisle i neka pogledaju koliko bolnica i kliničkih centara radimo i gradimo po Srbiji", kazao je Vučić novinarima u Kraljevu.

Jeremić je danas izjavio da je Srbija u "dubokom snu, s ponekim pulsom otpora" vlasti koju je opisao kao "totalitarni režim zla", dok je stanje u zemlji uporedio s Andrićevom "Prokletom avlijom".

"U prokletoj avliji nema sreće, nema pravde, postoji gospodar i njegova svita, a samo za njih ta avlija nije prokleta, za sve druge jeste", rekao je Jeremić i dodao da se "korov i kancer ne povlače sami od sebe".

Komentari 73

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

KiM

Vucic se samo nada?I to je sve!Nekada je Srbija imala plate preko hiljadu maraka.U "bezveznom"socijalizmu.A u vucicevom liberalnom kapitalizmu,se nada minimalcu od 250e.?Cemu rusenje socijalizma?Ako je manjini od 10% bolje,a 90%beduje?Eto zasto bogati velicaju robovlasnicki kapitalizam.Jer se bogate na grbaci naroda.On je rekao ja ga cula,da lokalne vlasti ce pomoci obnovu fasada zgrada,jer stanari ne mogu sami,a gradonacelnik Beograda,kaze gradjanima da to sami rade.ZATO SRBIJO,PONESI "MOZAK"NA BIRALISTA I NE PRODAJ SE ZA PAKETE,AMAN!

Green Mile

@KiM kojih bre 90% beduje? Svaki treci pusi...ej bre, placa dim?? Telefoncici lepi na sve strane..milion Srba letuje..beduju 10% realno

Sima

Vreme je da zaradne rapidno porastu

special image