• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Zastavi rešavanje ekološkog zagađenja

U Kragujevcu su domaći stručnjaci zajedno sa predstavnicima Fijata počeli da rešavaju ekološko zagađenje u fabrici automobila Zastava, kazao je ministar životne sredine i prostornog planiranja Oliver Dulić.

Ministar životne sredine i prostornog planiranja Oliver Dulić izjavio je danas u Kragujevcu da su domaći stručnjaci zajedno sa predstavnicima Fijata počeli da rešavaju ekološko zagađenje u fabrici automobila Zastava.

Dulić je novinarima u Kragujevcu rekao da je u fabriku Zastava došao tim stručnjaka koji će napraviti pregled stepena zagađenja.

On nije želeo da saopšti koliko će država investirati u ekološko čishenje fabrike napomenuvši da je to veoma osetljivo pitanje na koje se ne može odgovoriti pre nego što bude saèinja procena zagađenja.

"Država je preuzela na sebe obavezu da reši problem zagađenja u Zastavi, a posao ćemo realizovati zajednički sa Fijatom", rekao je Dulić.

Ministar je podsetio da su prošlog petka počeli razgovori sa predstavnicima Fijata i ovlašćenih agencija u vezi sa rešavanjem ekološkog problema.

Fijat nam je zadao ozbiljnu obavezu da ispunimo ekološke standarde koji se poštuju u Evropi, kazao je Dulić i dodao da će Srbija strogo kontrolisati da li Fijat i sve druge kompanije ispunjavaju obaveze prema životnoj sredini.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image