• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IT prekvalifikacija: Produžen rok za prijavu

Izvor Beta

Konkurs za prijavu na program prekvalifikacije za IT, namenjen zaposlenim kandidatima zbog velikog interesovanja produžen je do subote 24. novembra 2018. godine.

"Za razliku od sličnog kruga koji je ove godine organizovala Nacionalna služba za zapošljavanje i koja se odnosila na nezaposlene kandidate, ovaj krug prekvalifikacija odnosi se samo na zaposlene i to na one kandidate koji nisu na IT pozicijama ili nisu završili neki od IT smerova na fakultetima", rekao je Mihailo Jovanović, direktor Kancelarije za IT i eUpravu.

Kako je objasnio, u ovom krugu prekvalifikacija žele da, pored učenja standardnih programskih jezika, omoguće da budući polaznici nakon završetka programa dobiju određeno znanje i šansu za unapređenje karijere.

Prijavite se za IT sektor: Otvoreno 775 mesta

Predavanja će,kako navodi, biti prilagođena zaposlenima i održavaće se vikendom i radnim danima posle 17 časova. Program će trajati devet meseci uz obaveznu praksu u kompanijama.

On je dodao da je ovo nastavak uspešnog programa u okviru koga je do sada obučeno 800 polaznika, s ciljem da kao budući programeri početnici lakše pronađu posao u IT sektoru.

Prijave na program se mogu podneti isključivo elektronski preko sajta itobuke.rs.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image