• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otvaranje Robnih kuća Beograd od decembra

Robne kuće na Terazijama, Dušanovcu i u Zemunu biće otvorene do sredine decembra, a planirano je da do kraja marta 2009. počnu sa radom svi objekti iz lanca Robnih kuća Beograd.

Robne kuće na Terazijama, Dušanovcu i u Zemunu biće otvorene do sredine decembra, a planirano je da do kraja marta 2009. počnu sa radom svi objekti iz lanca Robnih kuća Beograd, rečeno je u tom preduzeću.

Adaptacija robnih kuća na Dušanovcu i u Zemunu je završena, dok će radovi u objektu na Terazijama biti završeni u naredne dve sedmice, rekla je direktorka za odnose sa javnošću Robnih kuća Beograd Jelena Ćetković.

U toku su i radovi na adaptaciji "Beograđanke", a posao bi trebalo da bude završen do februara 2009. godine, rekla je Ćetkovićeva i dodala da će supermarketi u većini objekata u Srbiji biti otvoreni do kraja januara 2009. godine.

Ona je dodala i da će u robnoj kući na Terazijama najveći deo prostora zakupiti italijanska grupa Koin koja drži lance robnih kuća u Italiji, a tu će se prodavati i odeća firme Ovijese (Ovieše).

Cvetkovićeva je navela da će novi lanac supermarketa Familija market biti otvoren u okviru robnih kuća na Dušanovcu i u Zemunu, kao i u prostoru Robnih kuća u podzemnom prolazu u Nušićevoj ulici u Beogradu.

Kako je navela, na Dušanovcu će se prodavati bela tehnika, oprema za domaćinstvo i ukrašavanje enterijera, kao i kozmetika i prateći modni detalji poput tašni i nakita.

Ona je istakla da je logo Robnih kuća Beograd redizajniran i da je promenjen koncept tog preduzeća, jer se ono više ne bavi trgovinom već izdaje prostor za maloprodaju i upravlja njime.

Direktorka za odnose sa javnošću Robnih kuća kazala je da će u Robnim kućama Beograd biti zastupljene marke koje za sada nisu na srpskom tržištu i da se o tome vode pregovori.

Vlasnik Robnih kuća Beograd je kompanija Verano motors, koja je taj trgovinski lanac kupila krajem 2007. godine, kao stečajnog dužnika, za 360 miliona evra.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image