• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prodat Dunav film za 45 miliona dinara

Produkcijska kuća Dunav film danas je na aukciji prodata za 45 miliona dinara Teodori Riznić.

Produkcijska kuća Dunav film danas je na aukciji prodata za 45 miliona dinara Teodori Riznić.

Prema podacima Agencije za privredne registre, Teodora Riznić je direktorka firme za kinematografsku i video distribuciju Dienter, koja je vlasnik televizije Enter i 2006. godine je kupila televiziju Ju info.

Njen zastupnik na aukciji nije želeo da govori o planovima kupca za Dunav film, a drugoplasirani na aukciji bio je Zoran Čičak, nekadašnji funkcioner JUL-a, a sada konsultant kuće Argonauts sa Kipra.

Početna cena za 76,2 odsto Dunav filma bila je 25,4 miliona dinara, ta kuća ima pet zaposlenih, poslovni prostor od 530 kvadratnih metara u Beogradu, kino projektore, četiri montažna stola i osam filmskh kamera, a prošle godine je poslovala sa gubitkom od 48.000 evra.

Javno preduzeće Kolubara građevinar kupilo je Voćno-lozni rasadnik Lazarevac za 21 milion dinara, po ceni tri puta većoj od početne.

Finansijski direktor Kolubara građevinara Dragan Ninić kazao je novinarima da će se u rasadniku pored voća gajiti i šiblje i rasad za oporavak raubovanog zemljišta.

Na aukciji je prodato osam veterinarskih stanica, a kupovali su ih veterinari, radnici stanica, ali i ljudi drugih profesija.

Veterinarsku stanicu Aranđelovac kupio je za 2,9 miliona dinara konzorcijum zaposlenih koje je na aukciji zastupao Goran Bajić, a stanicu u Žitorađi kupio je za 1,27 miliona dinara Milun Ilić, koji je novinarima kazao da je već vlasnik stanica u Leskovcu, Bojniku i Vlasotincu, ali i robnih kuća Enterijer u Leskovcu.

Veterinar privatne stanice u Leskovcu Vladeta Davidović kupio je stanicu u Beloj Palanci za tri miliona dinara, a direktor stanice Arilje Rade Maricić postao je vlasnik te stanice za dva miliona dinara.

Vlasnik bravarske radnje iz Merošine Petar Ilić preuzeo je stanicu u tom gradu za 4,5 miliona dinara, stanica u Negotinu prodata je ugostitelju Siniši Laziću po početnoj ceni od 13,5 miliona dinara, a prodate su i stanice u Prokuplju i Boljevcu.

Proizvođač nameštaja Holding gaj iz Beograda prodat je za 78 miliona dinara, po ceni šest miliona dinara većoj od početne, Dušku Martinoviću čiji zastupnik nije dao nikakve podatke o kupcu, a proizvođač procesne opreme Fapromal iz Lučana prodat je direktoru te firme Miljanu Tanaskoviću za 12,9 miliona dinara.

(Beta)



Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image