• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đilas: Prodaja Komercijalne banke štetna

Izvor Tanjug

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas smatra da je prodaja Komercijalne banke štetna za Srbiju, a u saopštenju dostavljenom medijima kaže da nije dobro da udeo državnog vlasništva u bankarskom sektoru bude sveden na pet posto.

 Đilas - Prodaja Komercijalne banke štetna Izvor: MONDO/Stefan Stojanović
Izvor: MONDO/Stefan Stojanović



Kako navodi, prodajom Komercijalne banke, udeo vlasništva države u tom sektoru pašće sa 16 na pet odsto, što je, navoidi Ðilas, nedovoljno, ako se ima u vidu da je u razvijenim zemljama to od 20 do 30 odsto.

U saopštenju Đilas navodi da se njegova SSP protivi toj prodaji, između ostalog i zbog toga što očekuje da Komercijalna banka završi u rukama investitora bliskih vlasti, kao što se, kako kaže, desilo sa PKB-om, Galenikom, Beogradom na vodi, TV stanicama...

Đilas poziva nadležne u Vladi i NBS da urede bankarski sektor tako što će svim, pa i državnim bankama uvesti obavezu da u roku od 6 meseci usklade svoje procedure, kamate, takse i provizije sa onima u EU.

Država prodaje udeo u Komercijalnoj banci

Komentari 44

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Pozz Botovi

Da l je moguće da ima ovoliko sns botova hahahaha dok im vucic nije dao sendvic i koka kolu da lupaju komentare nisu znali ni ko je djilas hahahaha stvarno ste dostigli vrhunac iditoizma, Bože+++

Dr Miggyy

Za nazovi dr S. Malog i SNS uvek su drugi krivi. Ako je neki ugovor o Komercijalnoj banci štetan, šta su vlasti od 2012. uradili da poprave stanje, već idu na prodaju banke, a to DS nije uradila, niti Đilas kao gradonačalnik Bgd. "Dr" Mali misli da su ljudi zaboravni po pitanju njegovih stanova u Bugarskoj i pare na egzotičnim ostrvima, te ukradeni doktorat, da li ovo zna vlasnik Srbije? Koje veze ima Đilas i Jeremić sa Komercijalnom bankom? Uvek je drugi kriv, ne Mali i njegovi mentori, strah je strah od njih!

Jokica

Djilasu krivo nij euspeo da ojadi i nju.

special image