• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Behtel-Enka jedini dostavio ponudu za Moravski koridor

Izvor Tanjug

Jedinu ponudu na javnom pozivu za strateškog partnera za izgradnju Moravskog koridora dostavio je konzorcijum "Behtel-Enka", saopštilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture posle otvaranja ponude.

Radna grupa za izbor strateškog partnera za relizaciju projekta izgradnje Moravskog koridora (auto-puta od Preljine do Pojata), kojom predsedava potpredsednica vlade Zorana Mihajlović, danas je otvorila ponude na javnom pozivu za izbor strateškog partnera.

Konstatovano je da je do isteka roka stigla jedna prijava na javni poziv, koju je dostavio konzorcijum "Behtel-Enka".

Nakon provere ispunjenosti kriterijuma iz javnog poziva, Radna grupa će sačiniti izveštaj koji će dostaviti Vladi Srbije, koja donosi odluku o izboru strateškog partnera za izgradnju Moravskog koridora.

Moravski koridor biće dug 112 kilometara i povezaće Koridor 10 i auto-put "Miloš Veliki" i sva veća mesta na ovom području na kojem živi oko 500.000 ljudi, uključujući Čačak, Kraljevo, Vrnjačku Banju, Trstenik, Kruševac, Stalać i Ćićevac.

Pored izgradnje auto-puta, projekat će obuhvatiti i regulaciju Zapadne Morave i njenih pritoka, kao i izgradnju telekomunikacione infrastrukture.

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ja

Što se mene tiče, a mislim i većine slobodomislećih građana nisu ni morali da prave ovu predstavu, jer se znalo ko će biti izvođač radova još kada je bila najava da će se graditi Moravski koridor. Ispade da to jedino nisu znali Vučić i Zorana. Računam da je ovo baš bilo veliko iznenađenje, kako za njih, tako i za ove druge građane.

Vlade Požega

Nije čudo što je to jedina ponuda. Na sajtu firme je objavljena vest jos pre dva meseca kako su imali sastanak sa Zoranom o ovom koridoru...procenti su tad dogovoreni...pametnom dosta

Dex

Gle cuda. Uvek jedna ponuda, za bilo koje radove u ovoj zemlji. Mozda kad su slucajno uslovi tendera uvek takvi da drugacije biti ne moze, gde je maltene propisano koji DNK kod imas, i ako se on ne poklapa s omiljenim ponudjacem, ne ispunjavas uslove. Kako bilo ljudi, to nas novac placa.

special image