• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stefanović: Policajci u decembru dobijaju novo povećanje plata

Izvor Tanjug

Policajci mogu da očekuju novo povećanje plata već u decembru, najavio je danas ministar policije i potpredsednik vlade Nebojša Stefanović prilikom obilaska Policijske uprave u Zaječaru.

Govoreći o radu Policijske uprave u Zaječaru, on je rekao da je zadovoljan stanjem bezbednosti na području ove uprave u koju će iz Centra za osnovnu policijsku obuku (COPO) uskoro doći i deset mladih kolega, koji će doprineti još efikasnijem radu.

On je istakao da je u prvih osam meseci ove godine za više od 11 odsto smanjen broj izvršenih krivičnih dela na području ove uprave.

Pogledajte i ovo

 Stefanović je razgovorao sa policajcima i o nabavci informatičke opreme u cilju daljeg unapređenja elektronskih usluga za građane, posebno kroz upravne poslove.

"Nastavljamo i sa daljim radom na poboljšanju standarda pripadnika MUP-a, koji u decembru već mogu da očekuju da sa novembarskom platom dobiju povećanje, ali i sa nabavkom i novih uniformi i vozila za policajce, kao i novih zaštitnih i interventnih uniformi i novih vozila za vatrogasce-spasioce", rekao je Stefanović.

On je istakao i da će Ministarstvo nastaviti sa zapošljavanjem dece poginulih i ranjenih pripadnika MUP-a, saopšteno je iz MUP-a.

Povezane vesti

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

зар опет

захуктава се предизборна кампања,сиротиња раја се опет купује за сићу ,5-6хиљада месечно више и то је агија која мути разиум итгладнелој сиротињи

Ja

Klasična sinhronizovana propaganda i ispiranje mozga. Prvi presvetli najavi povećanje plata taksativno u kojim oblastima, pa onda i Mali i dodatno obrazloži povećanje viškom para u budžetu, a onda, kao da narod već ne zna, verovatno nije stigao da čuje ove najave prethodne dvojice, objavljene po x puta na svim mogućim i nemogućim sredstvima informisanja, nego sada će i svaki ministar ponaosob da to isto najavi svojoj ciljnoj grupi. Tako ispade da je reč o nekoliko povećanja, a ne o jednom i uzgred rečeno veoma bednom, taman da pokrije rast potrošačke korpe u prethodnom periodu, a teško i u budućem.

Idu

Izbori ....

special image