• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučić najavio:Dogodine plate VEĆE OD 500 EVRA, evo koliko će TAČNO iznositi

Izvor mondo.rs

Ponosan sam na činjenicu što je prosečna plata kad smo preuzeli vlast bila 16.000 dinara, sada je više od 30.000 dinara. U januaru će biti 511 evra prosečna plata, rekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

 Vučić o prosečnoj plati - Beogradu - životnom standardu - izborima Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

"Ponosan sam na činjenicu što je prosečna plata kad smo preuzeli vlast bila 16.000 dinara, sada je više od 30.000 dinara", rekao je Vučić gostujući na TV Prva i najavio jednokratnu pomoć penzionerima od 5.000 dinara i povećanje plata od sledeće godine na osnovu koga će prosečna plata biti 511 evra.

"Mi smo jedna od finansijskih najuređenijih zemalja", rekao je Vučić i pojasnio da i MMF i Svetska banka kažu da će Srbija u naredne tri godine biti zemlja sa najbržim ekonomskim rastom.

Možda će vas zanimati

"Ponosan sam na srpsku ekonomiju koju hvali Angela Merkel, a to smo postigli zahvaljujući odgovornosti ovog naroda", rekao je on i poručio građanima da će im život biti sve bolji.

Vučić je najavio i da će Beograd dogodine imati bužet od milijardu i 400 miliona evra, duplo veći nego 2013. a tri puta manji deficit.

Zbog toga nam je Beograd tako uređen, zbog toga se rade fasade, imamo najlešpu promenadu u Evropi. Ne razumem kako mogu da se ne raduju uspehu Beograda ili Novog Sada ili Niša gde smo doveli šest fabrika, rekao je Vučić i najavio da će 75 kilometara autoputa od Niša do Bugarske biti otvren početkom novembra.

Govoreći o izborima sledeće godine, Vučić je rekao da će se u jednom trenutku sam skloniti sa vlasti jer "oni ne mogu da me pobede", ali da će se postarati da jednako dobri i bolji dođu posle njega.

"Ne možete da neradom, neistinom, bez plana i programa pobedite onoga ko ustane četiri sata pre vas i legne tri sata posle vas i radi umesto što sedi po kafićima", poručio je Vučić opoziciji.

Možda će vas zanimati

Komentari 55

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

GoranSD

Zašto ne ucuti !?!?Radim za 30 000. Jedva sastavljam kraj sa krajem. Čovek se reklamira sa kojekakvim povecanjima a živimo bedno. Mrzim sebe i ovo politisanje. Obespravljen sam, zivim kao rob...frustrirajuce. Robijam kod tih njegovih investitora za bednu platu samo da bih eto bioloski bio živ. Bezizlazna situacija

Dakki

Sigurni smo da ce tako i biti jer je Srbija sada stabilna drzava,

gaga

Napredak na svim poljima.

special image