• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gebrüder Weiss slavi rođendan: 15 uspešnih godina u Srbiji

Izvor mondo.rs Izvor Tanjug

Najstarija transportna i logistička kompanija na svetu prošle godine u Srbiji ostvarila promet od 28 miliona evra, a isporučeno je oko 340.000 pošiljki, rečeno na proslavi godišnjice rada.

Direktor kompanije Gebrüder Weiss, Volfram Zenger Vajsger, izjavio je danas da ta kompanija uspešno posluje na srpskom tržištu već 15 godina, da ima 248 zaposlenih koji prućaju usluge drumskog, vazdušnog i pomorskog transporta, carinjenja, skladišne logistike i isporuke na kućnu adresu.

Vajs je rekao da im je u Srbiji najveći klijent Henkel, ali da posluju i sa manjim kompanijama - iz oblasti automobilske, modne induistrije, industrije vezane za flaširane proizvode.

Možda će vas zanimati

Ova porodična kompanija postoji više od 500 godina, ima više od 7.100 zasposlenih na 150 lokacija u svetu, a prošle godine je ostvarila promet od 1,67 milijardi evra. Trenutno imaju 3.500 kamiona, kao i kancelarije širom Evrope, a trenutno se fokusiraju na širenje u Kini, gde inače posluju više od 20 godina.

U Srbiji su smešteni na tri lokacije (Dobanovci, Niš i u blizini Leskovca) a kroz 21.000 kvadratnih metara magacinskog prostora prolazi roba koju prevozi 100 kamiona.

Ova kompanija je u Srbiji uložila više od 16 miliona evra u logističke terminale, opremu, poslovne zgrade, parking protor i nekretnine.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image