• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li biste dali 35.000 evra za ovaj frižider?

Izvor mondo.rs

Verovali ili ne, ali na Sajmu nameštaja u Beogradu izložen je i frižider koji košta 4.210.000 dinara! Sa PDV-om, doduše.

 Frižider koji košta 35.000 evra na sajmu nameštaja Izvor: MONDO/P. V.

Jedan od najatraktivnijih eksponata na 57. Međunarodnom sajmu nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, a uz to verovatno i najskuplji, van svake sumnje je zajednički revolucionarni projekat koji potpisuju "Dolce&Gabbana" i "Smeg".

Reč je o projektu koji predstavlja novu percepciju "Made in Italy" aparata za domaćinstvo, koji više nisu samo puki proizvodi, već istinska umetnička dela. Tako su pod zajedničkim standardom kreativnosti, umetnosti i dizajna i okupani senzibilitetom "Sicily is my love" nastali novi slobodnostojeći kuhinjski šporet i aspirator, upotpunjeni odgovarajućim FAB28 frižiderom, piše u saopštenju.

Možda će vas zanimati

"Dolce&Gabanna" i "Smeg" dočarali su na ovim predmetima istoriju, kulturu, kuhinju i lepote fizičkih i duhovnih sicilijanskih pejzaža na autentičan i nezaboravan način.

Specijalna edicija FAB28 frižidera, transformisanog u umetničko delo, ima dodatnu ekskluzivnu priču. Svaki od ukupno 100 frižidera iz ove edicije (a jedan od tih sto nalazi se upravo na beogradskom Sajmu nameštaja) oslikan je delima sicilijanskog umetnika Đanfranka Fiorea u maniru i sa elementima srednjevekovne sicilijanske tradicije. Na frontalnom panelu frižidera izloženog na sajmu posetioci će prepoznati motiv i lik svetog Georgija u trenutku savladavanja aždaje, oslikanog emajlom i uljanim bojama, a na gornjem i bočnim  panelima su različiti alegorijski likovi i figure, takođe iz sicilijanske tradicije, navodi se u saopštenju iz press službe Sajma nameštaja.

Dakle, ako želite da u kuću unesete rad italijanskih dizajnera, treba da izdvojite 4.210.000 dinara sa PDV-om (35.800 evra). Inače, ovaj frižider je najskuplji eksponat na ovogodišnjem Sajmu nameštaja.

Inače, cene novih frižidera se kreću od 200 do 500 evra. Naravno, ima i skupljih, ali ne ovoliko.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 6

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Programer JavaScrpit

Realno glupost, pa ja radim 8 meseci za taj frizider.. A ovi pelenasi za to rade 10 godina.

Zauvek Cigan a ne Delija

@Programer JavaScrpit Pa koji si ti crni programer kada moraš da radiš 8 meseci za 35.000e? Svaki iole ozbiljan to zaradi za upola manje vremena. Eeee sramoto. Bolje da se nisi javljao.

Krle VOLI Dr Mayche

Ovako PODSMEVANJE treba zakonom zabraniti! Frižider 35.000.€: I oni najbogatiji u Srbiji ne bi na ovo sPanje bacili novac. Da imam te pare kupio bih stan kao i drugih pa bar 95% građana Srbije, ili bar kola, jahtu... Mnogi jedva sklapaju kraj s krajem, izvršitelji su oduzeli i oduzimaju veoma vredne nekretnine zbog par hiljada evra, a ovi su se drznuli da se narugaju i izlože frižider od 35.000.€ Neka Vam je na zdravlje!

special image