• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Platforma za povezivanje i saradnju preduzetnika - Interview Beograd

Izvor Promo

Kompanija Interview Beograd osnovana 2018. godine predstavlja internet platformu tj. društvenu mrežu za preduzetnike čiji je cilj povezivanje i saradnja radi postizanja poslovnih uspeha.

Platforma predstavlja najprecizniji koncept savremenog poslovanja poslovne etike mladih biznismena Andrea Ivanovićai Miloša Dragaša. Pored primarne usluge koja podrazumeva neograničenu komunikaciju privrednih subjekata, na raspolaganju su konsalting, agencija za prevodioca, HR agencija i vesti iz regiona na svakodnevnom nivou u saradnji sa lokalnim medijima.

Zamisao i postojanje internet platforme pruža uvid u veliki broj kompanija raznolikih delatnosti, informacija, zdrave konkurencije, realnog odnosa ponude i potražnje, praćenje statistike razvoja malih i srednjih kompanija i što je najbitnije potencijalnu saradnju. Povezivanje preduzetnika država bivše Jugoslavije značajno je, jer je unapređenje ekonomije neizbežan proces koji dovodi do prosperiteta i stvara podlogu za pariranje svetskim platformama.

POGLEDAJTE PREZENTACIJU PLATFORME

Interview Beograd
Izvor: YouTube/Interview Beograd

Platforma je nastala kao zdrav refleks potreba tržišta i mogućnosti koje pružaju savremene tehologije. Finalna ambicija trgovačke platforme intervju ogleda se u povezivanju tržišta Balkana sa tržištem Evro-Azije i drugih kontinenata. Upravo ovakav vid poslovnog koncepta pruža sigurnost i mogućnost budućim partnerima u interesu ostavarivanja uspeha u do sada ne istraženim regionima, navodi se u saopštenju.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image